Nyheder

Nyheder

Udstilling på Galleri T 26. februar - 20. maj 2017


På den årlige festugeudstilling på Brobergskolen viser Aarhus Fotografiske Amatørklub sin bredde i emner  og fotografiske stile. GT17 er lidt noget andet.


’I vores samarbejde med Galleri T får de fotografer, der vil prøve kræfter med den mere kunstneriske del af fotografien en chance for at vise deres værker for et  publikum, der også nyder malerier og anden kunst’, forklarer Ole Klintebæk fra antagelsesudvalget.


Blandt fotograferne, der viser værker frem, er der  flere, der har udstillet på galleri før og som sælger gennem kunstforeninger. Værkerne er udtryk for det æstetiske fotografi, der udtrykker følelser og stemninger mere end det rapportere fra virkeligheden.  Værkerne er beregnet til at hænge på væggen, hvilket også understøttes af, at flere af dem er trykt på lærred eller eksotiske papirtyper.


De seneste par år er kunstfoto blevet bedre og bedre modtaget hos publikum. Det er blevet muligt at sælge uden at være et kæmpenavn i forvejen indenfor malerkunst.  ’Alle tager fotos nu om dage, men jeg tror det er ved at gå op for folk, at det stadig kræver en indsats og talent, at gøre det på højt niveau’, forklarer Thomas A. Christensen, tovholder på projektet. 


’Publikum er klart mere åbne for, at der bruges billedhandling til at styrke udtrykket nu om dage. Der er åbnet for fantasien, så man kan nyde et fotografi i mere end bare et par sekunder, som man kan det på andet grafisk kunst’, supplerer Peter Båtz fra udvalget.


Fernisering 26. februar kl 11-13
Release Party for bogen "Et andet blik på kulturen"

Dateline \\ News Category

Udstilling på Rejsecaféen september- december 2016


Udstilling på Rejsecaféen oktober- november 2017


Seneste

Fotografer fra Aarhus Fotografiske Amatørklub

udstiller på Galleri Troldspejlet


Jægergårdsgade 58, 8000 Århus C.

Tlf. 60 64 76 03, Åbent 13 - 17:30


Release Party for bogen "Et andet blik på kulturen"


Boghandlen Arnold Busck, Ryesgade 3

8000 Århus C

Telefon: 60 37 04 90

Aarhus@busck.dk

Tlf. 60 64 76 03, Åbent 13 - 17:30


Udstilling på Rejsecaféen

Museumsgade

8000 Aarhus c

September- december 2016Udstilling på rejsecafeen 3 oktober - 3 november:

"Strukturer i natur & kultur"